Zeth Moberg, 6 dan,


är klubbens grundare. Började träna judo redan i slutet av 50-talet under legender som Bruno Adler och Karl Wöst, i sällskap med bl a Kurt Durevall och Attila Meszaros. Första kontakten med Aikido skedde i slutet av 60-talet vid en uppvisning i Stockholm av Ola and The Janglers. Började 1969 träna aikido vid Göteborgs Judoklubbs aikidosektion, dit Zeths lärare Takeji Tomita kom från Japan 1970. Judoklubbens aikidosektion ombildades till Göteborgs Aikidoklubb. Zeth startade senare Mössebergs Aikidoklubb, vilken under ledning av Bertil Floryd knoppade av sig till Billingens Aikidoklubb i Skövde, och under 90-talet ombildades till Aikido Shuren Dojo i Göteborg. Zeth, journalist och copywriter, är medlem av Sveriges Författarförbund. Foto från artikel i GP.

Sten Strömberg, 3 dan

Sten tränat Aikido sedan 80-talets början. Är civilingenjör och utvecklar Volvo-lastbilar med hjälp av diverse provmetoder. Tidigare en av landets mest framstående windsurfare, som under tiden på Chalmers gjorde studieavbrott som professionell windsurfare i Medelhavet. Kappseglare på hög nivå. Åker gärna fort med skidor nerför branta backar, gärna i Alperna.

Glenn Petersen, 1 dan

Glenn har tränat aikido till och från sedan 80-talet. Han har abetat i många olika branscher och har nu landat som bokhandlare på SF-bokhandeln. Han leder också en grupp i zen-meditation, och när tillfälle ges sportdyker han i varmare vatten. Glenn är även webbmaster.

Åsa Tålig 1 dan

Åsa började träna aikido 2010. Hon tränar även karate och tillbringar således de flesta av veckans kvällar i dojon. Om hon får någon tid över försöker hon försörja sig som undertextare. Roas av att tuta, plinka, bröla och knäppa på diverse musikinstrument.
Sigillstämpel, Zeth Moberg
Diplom 4 Dan Iwama Ryu, utfärdat av Morihiro Saito-sensei
Diplom 5 Dan utfärdat av Aikikai
Zeths Shidoindiplom